FAITAU LELEI UV

Taulai atu i UV LED talu mai le 2009

Le Aafiaga ma Soʻotaga i le va o le UV Inks ma le UV LED Light

Le Aafiaga ma Soʻotaga i le va o le UV Inks ma le UV LED Light

A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o le tekonolosi, ua fa'atupula'ia le malamalama o le alamanuia i vaitusi fa'amalolo UV LED, ae o lo'o tumau pea le le manino o le sootaga tonu i le va o le lua.I aso nei, o le a tatou vaʻavaʻai totoʻa i le aʻafiaga ma le va o vaitusi lanu eseese maUV moli moli.

O vaitusi UV o lo'o i ai le faitau afe o mea'ai pigmenti e mana'omia ai le malosi ole UV e o'o atu i le pito i lalo ole vaitusi.Afai e le lava le malosi o le malamalama, o le pito i lalo o le vaitusi o le a le maua le malamalama o le UV, ma mafua ai ona le faʻamalolo atoatoa le vaitusi.O lenei faʻalavelave e mafua ai ona malō le vaitusi i fafo ma vaivai i totonu, ma o le faʻaitiitia o le voluma i le taimi o le polymerization o le a mafua ai le maanuminumi i luga, lea e aʻafia ai le lelei o le lolomi.

O lanu 'ese'ese ole vaitusi UV e fa'amalolo i saosaoa 'ese'ese aua e atagia mai i vaega o le pigmenti ni galu eseese ole malamalama.Pigments e atagia ai le galu e latalata i le umi o le galu o le UV e manaʻomia ai le tele o le malosi e faʻamalolo ai, aʻo pigments e atagia ai le galu e mamao ese mai le umi o le galu o le UV e manaʻomia ai le itiiti o le malosi.

E le gata i lea, o vaitusi UV e masani ona faʻafefiloi, pe faʻafetaui lanu.O le malosi o le lanu o le pigmenti, o le fegalegaleaiga i le va o le pigmenti ma isi vaega, ma le faʻaogaina o le malamalama o le UV i le lanu e aʻafia uma ai le saoasaoa o le faʻamalolo.Ole su'eina ole fua faatatau ole fofo talafeagai e atili lavelave foi ile fa'ata'ita'iga. 

O le felauaiga o le malamalama ultraviolet i lanu eseese e eseese ma le umi o le galu.O le felauaiga o le lanu e fesoʻotaʻi ma le umi o le galu o le UV, e masani lava o le lanu magenta e maualuga le maualuga o le transmittance, o isi lanu i le faasologa o samasama, cyan, uliuli, lea e matua ogatasi ma le faʻatonuga o le faʻataʻitaʻiga o le malosi o le UV ma le vave faʻamalolo.

O le mea lea, o le malamalama o le UV e iai sona aafiaga taua i uiga lanu ma le saoasaoa o le vaitusi.O le fa'asilisiliina o uiga fa'amalama o le vaitusi e mafai ona fa'aleleia ai lona fa'amalologa.

UVET ose gaosi oloaUV LED faiga, fa'apitoa i oloa fa'apitoa ua fuafuaina e fa'amalieina le fa'amaloloina o vaitusi UV.O a matou oloa fou e fesoasoani e faʻaleleia uiga lanu ma le saoasaoa o vaitusi, tuʻuina atu fofo taua i manaʻoga faʻaleleia o le alamanuia.


Taimi meli: Feb-20-2024