FAITAU LELEI UV

Taulai atu i UV LED talu mai le 2009

Su'esu'eina o le alualu i luma i le UV LED Maketi ma Lomitusi Curing i Asia

Su'esu'eina o le alualu i luma i le UV LED Maketi ma Lomitusi Curing i Asia

O lenei tusiga o le a suʻesuʻeina le talafaasolopito o le atinaʻeina o le UV LED maketi ma lomitusi faʻamalolo i atunuu eseese i Asia atoa, faʻapitoa e taulaʻi i Iapani, Korea i Saute, China maInitia .

UV LED vaitusi fofo faiga-tala fou

A'o fa'atupula'ia e le tele o atunu'u i Asia faiga fa'atumauina, o lo'o fa'atupula'ia le maketi o le UV LED, ae maise lava ile vaega o lo'o fa'amaloloina. 

Iapani

O Iapani sa i luma o le UV LED tekinolosi ma ana talosaga i le fale lomitusi.I le amataga o le 2000s, na faia ai e le au suʻesuʻe Iapani ni sao taua i le atinaʻeina o meataalo UV LED, e oʻo atu ai i le faʻavaeina o faiga faʻamalolo UV LED.O lenei lavelave na faaosofia ai se galu fou o mea fou, ma avea ai Iapani o se tasi o paionia i le UV LED lomitusi tekonolosi.

Kolea i Saute

O Korea i Saute na auai i le suiga o le UV LED i le ogatotonu o le 2000s, ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo fofo lolomi faʻalelei.Na lagolagoina malosi e le malo le atinaʻeina o tekonolosi LED, e taʻitaʻia ai le tulaʻi mai o tagata gaosi oloa i le lotoifale e gaosia le UV LED.Faʻatasi ai ma se faʻamamafa malosi i suʻesuʻega ma atinaʻe, na vave ona maua e Korea i Saute le faʻaaloalogia o se tagata autu i le maketi UV LED.

Saina

Na maua e Saina le televave o le tuputupu aʻe i lana maketi UV LED i le sefulu tausaga talu ai.O le taulaʻi a le malo i le faʻalauiloaina o tekonolosi faʻasao malosi ma faʻaitiitia le faʻaleagaina o le siosiomaga ua faʻaosofia ai le manaʻoga moUV LED vaitusi faiga fa'amalolo.O le au gaosi Saina o loʻo faʻamalosia le faʻatupeina i suʻesuʻega ma atinaʻe, e mafua ai le tulaʻi mai o oloa taugofie lea na maua ai le lauiloa lautele i maketi i totonu o le atunuʻu ma faavaomalo.

Initia

O le maketi UV LED i Initia ua molimauina le tuputupu aʻe tumau ona o le faʻateleina o le taulaʻi o le atunuʻu i fofo lelei ma gafatia.Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o le mana'oga mo faiga fa'amama moli o le UV LED, ua amata ona fa'amalieina e le au gaosi oloa fa'apitonu'u mana'oga o le fale lomitusi.O le malosi o Initia i le maketi o lomitusi i le lalolagi atoa ua faʻateleina ai le faʻaaogaina o tekonolosi UV LED, ma avea ai ma vaega taua o pisinisi lomitusi a le atunuʻu.

I le va'ai i luma, o le maketi UV LED i Asia e fa'amoemoe e fa'aauau pea ona tupu.O taumafaiga fa'aauau a le R&D ma le galulue fa'atasi i le va o atunu'u o le a fa'ateleina ai le fa'afouina ma le fa'atekonolosi fa'atekonolosi i le tulaga o le fa'amaloloina o le UV LED.

I le avea ai ma Saina gaosi oloaLamepa fa'amalolo UV LED, UVET ua tuuto atu i le atinaʻeina o tekinolosi faʻapitoa ma tuʻuina atu fofo faʻatuatuaina ma lelei.O le a faʻaauau pea ona matou faia sao taua i le maketi UV LED i Asia ma le lalolagi atoa.


Taimi meli: Tes-15-2023