FAITAU LELEI UV

Taulai atu i UV LED talu mai le 2009

Su'esu'eina Tau Malosiaga i le UV LED Curing Technology mo le Alamanuia Lomitusi

Su'esu'eina Tau Malosiaga i le UV LED Curing Technology mo le Alamanuia Lomitusi

I le pisinisi lomitusi, o le UV LED curing technology o loʻo faʻalogoina o se auala fou.O lenei tekinolosi e maua ai le vave fa'amaloloina, fa'aiti'itia togitogi, ma mafai ona lolomi lelei i luga o mea eseese.

E lua auala e fa'alauiloa atu ai lenei tekonolosi fa'amalologa i le alamanuia: fa'apipi'i o masini lomi fou ua fa'apipi'iina i lenei tekonolosi po'o le toe fa'aleleia o lomitusi o iai.I lea tulaga,UV LED faiga fa'amalologa gaosifa'asoa atu o latou manatu ile UV LED mo le lolomiina.

O le tau o le malosi o le fa'amaloloina ua manatu o se metric taua.E ui o faʻamanuiaga o lenei tekinolosi e faigofie ona faʻamatalaina, o le faʻatusatusaina o nei faʻamanuiaga e mafai ona faigata.Faatasi ai ma soʻo se tekinolosi faʻafouina, e mafai ona suia metotia autu.

O nisi e finau o le sili ona lelei o lenei tekinolosi o lona faʻasaoina o le malosi.O le isi itu e tatau ona mafaufau i ai pe o le malosi o le faʻaolaina o UV LED e lava lea e faʻaalu ai le maualuga o tau o vaitusi.

O isi e talitonu o le faʻaaogaina o UV LEDs e mafai ona faʻateleina le gaosiga, ma afai e mafai ona faʻateleina le gaosiga o se lomitusi i le 25%, o le a faʻatupulaia tupe maua.E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le UV LED curing technology e mafai ona faʻasaoina avanoa.Mo se fa'ata'ita'iga, mo lomitusi fafaga pepa, e mafai ona suia mea fa'agogo kasa "vaava'ai" i iunite fa'amalolo UV LED "lautele-lau".

E ui o nisi atonu e faigata ona faʻatusatusaina le aoga o le UV LED technology i fuainumera fuainumera, e iai auala autu e mafai ona faia e faʻaleleia ai le gaosiga pe a faʻaaogaina lenei tekinolosi.O nei faiga e mafai ona aofia ai le fa'ateleina o galuega fa'asalalau, fa'aitiitia le taimi e toe fa'afo'i ai, ma le fa'aleleia o taimi masani o lomitusi.

I se faapuupuuga, o le tau o le malosi o le fofo o se metric autu e tatau i tagata gaosi oloa ona mafaufau lelei.E ui o lenei tekinolosi e tele mea lelei, o fua fa'atatau e mafai ona eseese mai le gaosiga i le gaosiga.Pe a filifili moUV LED fa'amalolo meafaigaluega, e taua le mafaufau i le malosi o le malosi, faʻaleleia atili o gaosiga ma isi vaega, ma faia filifiliga e faʻatatau i manaʻoga taʻitoʻatasi.


Taimi meli: Ian-25-2024